Privacy policy

Splošno:  Namen politike zasebnosti je seznanitev obiskovalcev spletne strani https://alfipe.si (v nadaljevanju »Spletna stran«) z nameni in podlago obdelave osebnih podatkov s strani podjetja ALFI PE d.o.o., Verovškova ulica 55a, 1000 Ljubljana, Slovenija (v nadaljevanju »Družba«). V Družbi cenimo zasebnost obiskovalcev naše Spletne strani, zato ne zbiramo ali shranjujemo nobenih osebnih podatkov obiskovalcev Spletne strani.  

Piškotki: Pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika določa Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 109/12, s spremembami). Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na napravi s katero se dostopa do Spletne strani oz. na našem strežniku. Te piškotke uporabljata le brskalnik in strežnik za nemoteno delovanje Spletne strani.   Piškotki običajno vsebujejo (1) ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek, (2) življenjsko dobo piškotka in (3) vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število. Piškotki sami ne shranjujejo ali zbirajo osebnih podatkov, prebrati in uporabiti pa jih zmore le strežnik, ki jih je poslal. Na Spletni strani delujejo naslednji piškotki:

Ime piškotka

Trajanje

Funkcija

Opis delovanja

PHPSESSID

Piškotek se izbriše ob zaprtju brskalnika

Piškotek je nujen za delovanje strani – namesti se vedno

Piškotek vsakemu obiskovalcu dodeli naključno generirano številko, ki omogoči strežniku, da sledi obiskovalcu medtem ko ta odpira različne podstrani Spletne strani. Upravljalec piškotkov ne beleži dodeljenih številk in IP naslovov obiskovalcev zato se s tem piškotkom ne shranjuje ali zbira osebnih podatkov.

Upravljalec piškotkov je družba BPlanet, Vodnikova 103, 1000 Ljubljana.  

Končne določbe: Z uporabo Spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti, v kolikor niso za posamezne primere potrebne dodatne oblike privolitve. Politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila. Z uporabo Spletnih strani Družbe po spremembi ali dopolnitvi posameznik potrjuje, da soglaša s spremembami in dopolnitvami.

Dodatne splošne informacije o varstvu osebnih podatkov: Zavedamo se, da vam vaša zasebnost veliko pomenita zato vas vabimo, da si o posameznih segmentih varstva osebnih podatkov preberete več v smernicah Informacijskega pooblaščenca, ki na območju Republike Slovenije deluje kot pristojni državni organ za nadzor zakonskega okvira varstva osebnih podatkov.


Ta politika zasebnosti velja od 12.3.2021 dalje.  


ALFI PE d.o.o.

Tone Pekolj, direktor in Miran Kovač, direktor

Naložbo v izdelavo spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.