General Terms and Conditions

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA SPLETNE STRANI

https://www.alfipe.si/

1. SPLOŠNO

Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). V splošnih pogojih poslovanja spletne strani alfipe.si (v nadaljevanju: spletna stran) so določeni pogoji uporabe aplikacije za investitorje, ki jo upravlja podjetje Alfi pe d.o.o., Verovškova ulica 55a, 1000 Ljubljana, matična številka: 8304165000, davčna številka: 34132899 Na spletni strani lahko kupec pridobi informacije o določenih vrendostih sklada in druge informacije, določene z individualno pogodbo med kupcem in podjetjem Alfi pe d.o.o. Splošni pogoji so javno objavljeni na vidnem mestu na spletni strani in so stalno dostopni na vseh straneh spletne strani. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa oz. uporabe. Ponudnik si pridržuje pravico, da kadar koli in brez predhodnega obvestila spremeni splošne pogoje na spletni strani. Spremembe začnejo veljati z dnem njihove objave. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

2. DOSTOPNOST INFORMACIJ

Spletna stran se zavezuje, da bo kupcu še preden ga zavezuje pogodba ali ponudba, zagotovila naslednje informacije: Podatke o podjetju (ime, sedež in matična št. podjetja) Kontaktne podatke za hitrejšo komunikacijo (telefon, e-pošta) Bistvene lastnosti ponujenih storitev Način plačila Časovno veljavnost ponudbe Rok v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop (opis pravice do odstopa v skladu s 43. členom ZVPot; v primerih, ko potrošnik v skladu s 42. Členom ZVPot nima pravice do odstopa, je o tem izrecno obveščen) Pojasnilo postopka s pritožbo, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci

3. PRITOŽBE IN SPORI

Spletna stran alfipe.si, spoštuje zakonodajo o varstvu potrošnikov. Tako se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb. V primeru težav se kupec s spletno stranjo lahko poveže preko telefona na številko +386 (0) 59 059 057 ali po elektronski pošti na alfipe@alfi.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Prizadevamo si da se morebitni spori rešijo sporazumno.

ALFI pe d.o.o.

Tone Pekolj in Miran Kovač, direktor

Naložbo v izdelavo spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.